Eguneko menua

18,50€

LEHENENGO PLATERA PRIMER PLATO

Herriko entsalada (letxuga, tomate, erremolatxa, azenarioa, zainzuri, arrautza, fruitu lehorrak)
Ensalada Herriko (lechuga, tomate, remolacha, zanahoria, espárragos, huevo, frutos secos)

Entsalada, Idiazabal gazta , intxaurrak, sagar konpota eta irasagar ozpi-olioa
Ensalada con queso Idiazabal , nueces, compota de manzana y vinagreta de membrillo

Kukulu entsalada,pomodori, oliba beltzak eta erremolatxa
Ensalada de cogollos con pomodóri, anchoa, aceituna negra y remolacha

Salteatutako lekak, tomate olioarekin
Alubia verde salteada sobre aceite de tomate

Puntaletak, shitake eta ziazerba krema
Puntaletas con crema de espinacas y shitake

Potxak piparrekin
Pochas con guindillas

Arroz, kuia, kuiatxo, olagarroa eta borraia kremarekin
Arroz con calabaza, calabacín ,crema de borraja y pulpo

Barazki krema
Crema de verduras

Legatza eta porruz beteriko kaneloia, aurora saltsarekin
Canelón relleno de merluza y puerro con salsa aurora

Kuia eskalopea, ziazerba, kuiatxo eta zizaz beterikoa, fruitu gorri saltsarekin
Escalope de calabaza relleno de espinacas, calabacín y setas con frutos rojos

BIGARREN PLATERA SEGUNDO PLATO

Brasan egindako nafarroako behi entrekota patata eta pikillo piperrekin
Entrecot de vaca de Navarra a la brasa con patatas y pimientos del piquillo

Axuria txilindron eran
Cordero al chilindrón

Plantxan egindako indiolarra, muxika eta ardo saltsarekin
Pavo a la plancha con salsa de vino y melocotón

Brasan egindako Duroc presa, mustarda saltsarekin
Presa Duroc a la brasa con salsa mostaza

Plantxan egindako legatza, pikilo saltsarekin
Merluza a la plancha con salsa de piquillo

Plantxan egindako izokina jogurt saltsa eta Wakame alga
Salmon a la plancha con salsa de yogurt y alga wakame

ETXEKO AZKEN-BURUKOAK POSTRES CASEROS

Txokolatezko Browniea, gaileta eta txokolate beroarekin
Brownie de chocolate con galleta y chocolate caliente

Txokolatezko Brownie beganoa
Brownie vegano de chocolate

Gazta krema, gaileta eta fruitu gorriak
Crema de queso con galleta y frutos rojos

Sagar errea
Manzana asada

Maracuya mousse, crunblelarekin
Mousse de maracuyá con crumble

Azkarateko mamia, eztia eta intxaurrekin
Cuajada de Azkarate con miel y nueces

Arroz flana
Flan de arroz

POSTREA, ISASTEGI SAGARDOA EDO AZPEA ARDOA ETA KAFEA

POSTRE, SIDRA ISASTEGI O VINO AZPEA Y CAFÉ