18,50€
MENU BEGETA/BEGANOA MENÚ VEGETARIANO/VEGANO
Hiru plater aukeran Tres platos a elegir
Herriko entsalada (letxuga, tomate, erremolatxa, azenarioa, zainzuri, arrautza, frutu lehorrak (aukera beganoa)
Ensalada Herriko (lechuga, tomate, remolacha, zanahoria, huevo y frutos secos (opción vegano)
Entsalada,Idiazabal gazta, intxaurrak, sagar konpota eta irasagar ozpin-olioa
Ensalada con queso Idiazabal , nueces, compota de manzana y vinagreta de membrillo
Salteatutako lekak, tomate olioarekin(beganoa)
Alubia verde salteada sobre aceite de tomate (vegana)
—
Barazki krema (beganoa)
Crema de verduras (vegano)
Potxak piparrekin (beganoa)
Pochas con guindillas (vegano)
————–
Puntaleta, ziazerba krema eta shitake (beganoa)
Puntaleta con crema de espinacas y shitake (vegano)
Hostorea, barazki eta gaztarekin
Hojaldre de verduras y queso
Barazki eta tenpez beteriko alberjinia, (beganoa)
Berenjena relleno de verduritas y tempé (vegano)
Arroza, kuia, kuiatxoa eta borraia krema (beganoa)
Arroz con calabaza, calabacín y crema de borraja(vegano)
Kuia eskalopea, ziazerba, kuiatxo eta zizaz betea, fruitu gorri saltsarekin(beganoa)
Escalope de calabaza relleno de espinacas, calabacín y setas con salsa de frutos rojos(vegano)
POSTREA, ISASTEGI SAGARDOA EDO AZPEA ARDOA ETA KAFEA
POSTRE, SIDRA ISASTEGI O VINO AZPEA Y CAFE