PLATERAK/PLATOS
30.- Eskarola entsala, granada, laranja, baratxuria eta ezti-mostaza oliozpinarekin 30.- Ensalada de escarola con granada, naranja, ajo y vinagreta de miel y mostaza 9€
31.- Ahutz gazta entsalada, sagar errea, intxaurrak eta irasagar oliozpinarekin 31.- Ensalada de queso de cabra con manzana asada, nueces y vinagreta de membrillo 9€
32.- Orburu eta onddoz egindako fideua kremotsua 32.- Fideua cremoso de alcachofa y hongos 10€
33.- Arroza, borraia eta txirlekin 33.- Arroz con borraja y almejas 10€
34.- Mijozko barazki-bolak, kuia eta koko saltsarekin 34.- Albondigas de mijo con salsa de calabaza y coco 10€
35.- Ahate konfita panaderak eta sagarra eta foie saltsarekin 35.- Confit de pato con panaderas y salsa de manzana y foie 15€
36.- Parrillan egindako behi entrekota pikillo eta patatekin 36.- Entrecot de vaca a la parrilla con patatas y piquillos 15€
37.- Txekor masailak ardo beltzetan eginak patata kremarekin 37.- Carrilleras de ternera al vino tinto con cremoso de patata 15€
38.- Labean egindako Bakailaoa, onddo parmentierra eta barazki kraskatuekin 38.- Bacalao al horno con parmentier de hongo y verduritas crujientes 16€
39.- Txipiroi barrubeteak bere saltsan 39.- Chipirones rellenos en su tinta 15€