Eguneko menua
17,50€
LEHENENGO PLATERA PRIMER PLATO
Herriko entsalada (eskarola, tomate, erremolatxa, azenarioa, zainzuri, arrautza, fruitu lehorrak)
Ensalada Herriko (escarola, tomate, remolacha, zanahoria, espárragos, huevo, , frutos secos)
Patata, arraultza, erremolatxa eta romesko entsalada
Ensalada de patata,huevo, remolacha y romesco
Kukulu entsalada, bentreska, pico-gallo eta zainzuri ali-oliarekin
Ensalada de cogollos con ventresca, pico-gallo y ali-oli de espárragos
Salteatutako borraia, tomate olioarekin
Borraja salteada sobre aceite de tomate
Penne rigatte pasta, porru krema, kuiatxoa eta shitake
Pasta penne rigatte con crema de puerros, calabacín y shitake
Potxak piparrekin
Pochas con guindillas
Arroz beltza
Arroz negro
Barazki krema
Crema de verduras
Plantxan eginadako gari-zainzuri freskuak, romeskorekin
Espárragos trigueros frescos con romesco
BIGARREN PLATERA SEGUNDO PLATO
Brasan egindako nafarroako behi entrekota patata eta pikillo piperrekin
Entrecot de vaca de Navarra a la brasa con patatas y pimientos del piquillo
Indiolar azpizuna, garagardo eta sagar saltsarekin
Solomillo de pavo con salsa de cerveza y manzana
Plantxan egindako axuri txuletila
Chuletilla de pierna de cordero a la plancha
Plantxan egindako moxal sekretua
Secreto de potro a la plancha
Plantxan egindako luma Duroc gazta saltsarekin
Pluma Duroc a la plancha con salsa queso
Plantxan egindako hegalaburra, jogurt eta erremolatxa ozpiolioarekin
Atún a la plancha con vinagreta de remolacha y yogurt
Plantxan egindako bakailaoa,porrusaldarekin
Bacalao a la plancha con porrusalda
ETXEKO AZKEN-BURUKOAK POSTRES CASEROS
Txokolatezko browniea, gaileta eta txokolate beroarekin
Brownie de chocolate con galleta y chocolate caliente
Txokolatezko Browniea, txokolate eta oloarekin (beganoa)
Brownie de chocolate con chocolate y avena (vegano)
Gazta krema, gaileta eta fruitu gorriekin
Crema de queso con galleta y frutos rojos
Etxeko bizkotxoa, txokolate zuri zoparekin
Bizcocho casero con sopa de chocolate blanco
Auñamendiko jogurta maracuya saltsarekin
Yogur del Pirineo con salsa de maracuyá
Jogur krema, gereziekin (beganoa)
Crema de yogurt con cereza (vegano)
Txokolate eta hur moussaz beteriko krepa, sagar konpotarekin
Crep relleno de mousse de cholate y avellana con compota de manzana
Anana lorea koko mousarekin
Flor de piña con mousse de coco
POSTREA, ISASTEGI SAGARDOA EDO AZPEA ARDOA ETA KAFEA
POSTRE, SIDRA ISASTEGI O VINO AZPEA Y CAFÉ
Ez dakizu zer oparitu?
Bi pertsonentzako menua oparitu dezakezu.