Asteburuko menua

25,00€

LEHEN PLATERA PRIMER PLATO

Sagar errea entsalada: Intxaurrak, cherri, feta gazta, erremolatxa humusa eta irasagar oliozpina
Ensalada manzana asada: Nueces, cherri, queso feta, humus de remolacha y vinagreta de membrillo

Eskarola entsalada: Laranja, granada, tipulina eta kikozko hautsa
Ensalada de escarola: Naranja, granada, cebolleta fresca y polvo de kikos

Entsalada epela: Ganba, zizak, tipulina, hirugiharra eta tipulazko mahonesa
Ensalada templada: Gamba, setas, cebolleta fresca, bacón y mahonesa de cebolla

Salteatutako orburuak, onddo pestoa eta ahate micuitarekin
Alcachofas salteadas con pesto de hongos y micuit de pato

Krepa, porru eta txanpiz barruabetea pikillo saltsarekin
Crep de puerros y champiñones con salsa de piquillo

Babarrun beltzak, urdaia, txorizoa, aza eta piparrekin
Alubias negras con tocino, chorizo, berza y guindillas

Arroza krematua, borraja, cherri eta barazki kraskatuekin
Arroz cremoso con borraja, cherris y verduritas crujientes

Barazki krema, ogi txigortua, txanpiak eta tenperatura baxuan egindako arrautzarekin
Crema de verduras con picatostes, champiñones y huevo a baja temperatura

Espirulina pasta marinel erara
Pasta espirulina a la marinera

BIGARREN PLATERA SEGUNDO PLATO

Parrillan egindako behi entrekota, pikillo eta patatekin
Entrecot de vaca a la parrilla con piquillos y patatas

Ardo beltzetan erregositako txekor masailak patata krema eta salteatutako onddoekin
Carrilleras de ternera guisadas al vino tinto con cremoso de patata y hongos salteados

Ahate konfita, sagar konpota eta fruitu gorriekin
Confit de pato con compota de manzana y frutos rojos

Labean egindako axuri besoa, panaderak eta letxugarekin
Paletilla de cordero al horno con panaderas y lechuga

Labean egindako erreboiloa, panaderak eta refritoarekin
Rodaballo al horno con panaderas y refrito

Txipiroi kaneloia bere tintan
Canelón de chipirón en su tinta

ETXEKO AZKEN-BURUKOAK POSTRES CASEROS

Browniea, gaileta, txokolatea eta bainillazko izozkiarekin (aukera beganoa)
Brownie con galleta, chocolate y helado de vainilla (con opción vegana)

Gazta krema, gaileta eta fruitu gorriekin
Crema de queso con galleta y frutos rojos

Mamia sorbetea
Sorbete de cuajada

Euskal Pastela muxika coulisarekin
Pastel vasco con couslis de melocotón

Jogur krema eta mangozko goxua
Goxua de mango y crema de yogur

Ananazko kaneloia kokozko izozkia eta maracuya zopa
Canelón de piña con helado de coco y sopa de maracuya

Jogur krema gailetarekin (beganoa)
Crema de yogur con galleta (vegano)

SAGARDOA, URA EDO ARDOA ETA KAFEA
SIDRA, AGUA O VINO Y CAFE

Ez dakizu zer oparitu?

Bi pertsonentzako menua oparitu dezakezu.

Herriko oparitu!
948 22 28 28
Karmen kalea 34, 31001 Iruñea
herriko@herriko.eus
Aparkatzeko
PARKING SABA PLAZA DEL CASTILLO
6 minutura
2,60€/ordua - 16€ eguna
PARKING PLAZA DE TOROS
10 minutura
1,15€/ordua - 12€ eguna
IRUÑA PARKINA
10 minutura
1,15€/ordua - 12€ eguna